Ik ben acht maanden geleden in contact gekomen met Klaas en Bauwina van het Werkwilligers project. Ik werd middels de gemeente geïntroduceerd aan het project en na de kennismaking kwam ik al snel aan een baan in de klantenservice in een callcenter. Dit was voor mij een hele grote aanpassing aangezien ik de voorgaande 3 jaar geen baan had. Dit betekende ook voor mij een heel hoop voorbereidende regeltaken om mij langdurig aan het werk te houden. Met behulp van Klaas en Bauwina ben ik ook een aantal persoonlijke uitdagingen aangegaan waarin zij mij heel goed hebben begeleid en geadviseerd. Er heeft ook een stukje persoonlijke ontwikkeling plaatsgevonden m.b.t. het vragen om hulp en het inschakelen van mensen om me heen om bepaalde doelen te realiseren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik aan het werk bleef en niet afhaakte wanneer er en tegenslag zich voordeed.

Ik kon het werk na de training vrij snel eigen maken en kon aangeven wanneer ik aan uitbreiding van mijn takenpakket toe was. De werkgever was hierin heel meegevend en paste mijn taken naar gelang mijn behoeftes aan. De combinatie hiervan zorgde ervoor dat ik secuur mijn taken kon uitvoeren en de progressie binnen het bedrijf meer op mijn snelheid verliep.

Quote: “Door het stukje persoonlijke ontwikkeling wat heeft plaatsgevonden kon ik persoonlijke doelstellingen realiseren en met plezier weer aan het werk gaan.”

Leer ons kennen

Wij zijn gedreven en hebben een heldere visie

Samen staan wij sterk

Ons team werkt samen met verschillende bedrijiven en organisaties waarmee wij een partnerschap zijn aangegaan.